Bijeg od vrućina

Plemići otišli na Kupres, Žižović poručio kakvog igrača želi dovesti

Stručni stožer i momčad HŠK Zrinjski otputovala je u nedjelju popodne na Kupres gdje će ostati sljedećih sedam dana.
Sport / Nogomet | 28. 06. 2020. u 16:56 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarske vrućine momčad Mladena Žižovića zamijenit će višestruko ugodnijom klimom na Kupresu, te u Tomislavgradu gdje će imati prvu provjeru protiv povratnika u ligu Krupe.

 ''Odlazimo na Kupres gdje ćemo, za razliku od Mostara gdje su vrućine velike, imati optimalnije uvjete za rad. Gore imamo u planu odraditi osam treninga i odigrati jednu utakmicu'', kazao je Žižović prije polaska.

 Iza Plemića je tjedan rada u Mostaru, ali u nekompletnom sastavu. Ipak, na Kupresu će Žižović imati veći broj igrača na raspolaganju, osim Miljana Škrbića koji mora na operaciju.

 ''Mogu biti zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema, jedino nas je poremetila neplanirana operacija Škrbića. Polako nam se priključuju Asim Zec i Lucho Ibanez, pa ćemo na Kupresu, vjerujem, biti kompletni''.

U subotu će njegova momčad imati provjeru protiv Krupe i ona će doći skoro točno četiri mjeseca nakon zadnje utakmice. Ta zadnja bila je 8. 3. na Širokom Brijegu i ubrzo nakon toga prvenstvo je prekinuto.

 ''Bit će neobično igrati prvu utakmicu, prvu pravu utakmicu nakon četiri mjeseca. Rezultatom se ne opterećujemo, bitno je da svi dobiju minutažu, da osjete teren i protivnika''.

 U toj utakmici prvi put će dres Zrinjskog nositi nekoliko pojačanja koja su stigla ovog ljeta, a Žižović ih očekuje još. Prije svega u veznom redu.

 ''Jedino smo tu malo deficitarni, jer otišlo je pet igrača na tim pozicijama. U pregovorima smo s puno igrača, ali nismo još ništa odlučili. Nudi nam se jako puno igrača što samo pokazuje da je Zrinjski postao poželjna destinacija, ali koga god doveli moramo pogoditi, jer vezni red je srce ekipe'', zaključio je Mladen Žižović.

Škrbić u pogonu tek za mjesec dana

Napadač Zrinjskog Miljan Škrbić mora na operaciju prepona i po Žižovićevim riječima na njega se ne može računati barem mjesec dana.

''Nakon 15 dana Škrbić će postepeno ulaziti u ritam, a tek za nekih mjesec dana može odraditi ozbiljan trening'', objasnio je trener Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close