Široki opet ispustio pobjedu

Denis Ćorić: Očigledno nam padne koncentracija u završnici utakmice

Široki Brijeg i Radnik su u petom kolu Lige za prvaka odigrali 1:1, a gosti iz Bijeljine su do boda došli u 90. minuti.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2018. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nismo bili pravi u prvom poluvremenu dok smo u drugom, promjenom formacije, napravili pritisak iz čega smo zabili gol. Imali smo možda još jednu-dvije prilike da riješimo utakmicu, ali nismo. Nažalost, opet nam se dogodila kobna 90. minuta gdje nam očigledno padne koncetracija i ostali smo opet kratki bez dva boda'', izjavio je nakon utakmice s Radnikom pomoćni trener Širokog Brijega Denis Ćorić koji je u ovom susretu mijenjao ozlijeđenog glavnog trenera Gorana Sablića.

Video: Izjave trenera Denisa Ćorića (NK Široki Brijeg) i Mladena Žižovića (FK Radnik)

Podsjećamo, Široki Brijeg i Radnik su u petom kolu Lige za prvaka odigrali 1:1, a gosti iz Bijeljine su do boda došli u 90. minuti. Široki je tako drugu utakmicu zaredom ispustio pobjedu u posljednjim minutama nakon što je u prošlom kolu na Grbavici na nevjerojatan način primio pogodak sa 60 metara u 93. minuti.

''Po svemu prikazanom aposolutno smo zaslužili bod. Nismo odustajali i nikad nećemo odustajati sve dok ima nade da se igra do kraja i mi ćemo igrati ovako kako znamo i umijemo. Ponosan sam na igrače koji su na jedan način došli do ovog boda, meni je to najbitnije na koji način dolazimo do boda'', kazao je nakon utakmice trener Radnika Mladen Žižović.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Radnik (Mladen Žižović)
Kopirati
Drag cursor here to close