50:50

Miše: Dobili smo protivnika kojeg smo najmanje priželjkivali

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka između FC Spartak Trnava i HŠK Zrinjski Mostar bit će odigrana 10. srpnja u Slovačkoj pred praznim tribinama stadiona Anton Malatinsky.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2018. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Od šest potencijalnih protivnika dobili smo onog kojeg smo najmanje priželjkivali, ali sada je to nevažno. Spartak tek moramo upoznati na pravi način, jer zasad znamo samo one najosnovnije informacije poput činjenice da su u protekloj sezoni osvojili prvi naslov prvaka.

Izgledi su 50:50 i učinit ćemo sve da prođemo dalje i nastavimo natjecanje u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Drago mi je što ćemo prvu utakmicu igrati u Slovačkoj", izjavio je trener HŠK Zrinjski Ante Miše.

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka između FC Spartak Trnava i HŠK Zrinjski Mostar bit će odigrana 10. u Slovačkoj pred praznim tribinama stadiona Anton Malatinsky.

Razlog je disciplinska mjera od strane UEFA-e koju je slovački prvak zaradio u prošlogodišnjem europskom nastupu protiv bečke Austrije.

Uzvrat je 17.  srpnja u Mostaru.

Pobjednik susreta FC Spartak Trnava - HŠK Zrinjski će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka odmjerit snage s pobjednikom susreta Cork City FC - Legia Warszawa.

Kopirati
Drag cursor here to close