Šest komada, to je naša nada!

HŠK Zrinjski ima europski plan

Nakon uvodnih treninga u Mostaru pripreme će 19. lipnja nastaviti u Sloveniji, gdje će se Plemići zadržati do 30. lipnja.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2018. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Putujemo u Moravske Toplice u radnoj i odličnoj atmosferi. Pravimo iskorak u odnosu na prošle sezone, igrat ćemo mnogo jače pripremne utakmice nego je to dosad bio slučaj. Nadam se da će sve to uroditi plodom i da će se rezultati vidjeti već u prvim europskim utakmicama", kazao je  prije odlaska na pripreme pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković.
 
"Svi smo složni u tome da imamo zajednički cilj, a to je da po prvi put u povijesti odigramo šest europskih utakmica. Na pripreme idemo sa 28 nogometaša, u Mostaru su ostali mladi Anđelo Bevanda, Kristijan Stanić te Haris Handžić koji je blizu realizacije transfera u jedan europski klub.
 
Trener Ante Miše poveo je 28 nogometaša. 

Vratari: Antonio Soldo, Ivan Brkić, Bruno Šutalo. 

Braniči: Marin Galić, Advan Kadušić, Pero Stojkić, Srđan Stanić, Slobodan Jakovljević, Hrvoje Barišić, Neven Laštro, Matej Rodin. 

Vezni: Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Marko Bencun, Šime Gržan, Eman Marković, Semir Pezer, Frane Čirjak, Marko Perišić, Edin Rustemović, Josip Miketek, Nemanja Bilbija, Ismar Hairlahović, Semir Bekrić. 

Napadači: Toni Jović, Miloš Aćimović, Nermin Hajdarević, Nardin Mulahusejnović. 
 
U utorak od podne u Nyonu je na programu ždrijeb 1. i 2. kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka, kao i ždrijeb 2. kola kvalifikacija za UEFA Europsku ligu za klubove koji će odmah na startu završiti natjecanje u UCL.

Iako je UEFA prvotno najavila da neće praviti podskupine uoči ždrijeba, jučer je to ipak urađeno, tako da se broj potencijalnih protivnika Mostaraca smanjio na šest.

To su prvaci Slovačke (FC Spartak Trnava), Malte (Valletta FC), Armenije (FC Alashkert), Crne Gore (FK Sutjeska), Latvije (FK Spartaks) i Estonije (FC Flora).
 
Podsjetimo, nakon uvodnih treninga u Mostaru pripreme će 19. lipnja nastaviti u Sloveniji, gdje će se Plemići zadržati do 30. lipnja.

Protivnici 'Plemića' bit će prvoligaši iz Austrije, Rusije i Slovenije, odnosno SV Mattersburg, FK Jenisej Krasnojarsk i ND Gorica, dok će u posljednjoj provjeri uoči utakmice 1. kola UEFA Lige prvaka naš protivnik u Mostaru biti FK Radnik Bijeljina.
Kopirati
Drag cursor here to close