Neuvjerljivi Zrinjski

270 minuta za samo jedan gol: Plemići prisiljeni vaditi se kod Borca

U 270 minuta nogometa koliko je Zrinjski odigrao nakon skoro petomjesečne pauze, momčad Mladena Žižovića postigla je samo jedan gol. Onaj Olimpiku u prvom kolu.
Sport / Nogomet | 13. 08. 2020. u 12:42 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Remi 0:0 protiv Radnika ne zadovoljava ni Plemiće, a pogotovo njihove navijače. Ali Mladen Žižović priznao je da je barem angažman njegovih igrača bio bolji nego u mostarskom derbiju četiri dana ranije.

 ''Željeli smo pobjedu maksimalno, ali tako je u sportu, nekada i kad želiš, ne dođeš do cilja. Radnik se došao braniti i to je napravio odlično, a mi se okrećemo Banja Luci'', kazao je Žižović poslije Radnika.

 Zrinjski će za vikend gostovati kod Borca koji je u prva dva kola postigao osam golova. U ovom kolu i oni su zaustavljeni, ali i dalje je to težak teren za 'vađenje'.

 ''Svaki je teren težak za vaditi se. Nismo očekivali da ćemo se naći u ovakvoj situaciji, ali sada smo prisiljeni da se vadimo. Okrećemo se toj utakmici protiv Borca i samo radom se možemo izvući iz neugodne situacije u koju smo zapali'', zaključio je Žižović.

 Zanimljivo da je Banja Luka mjesto na kojem je Žižović debitirao na klupi Zrinjskog. Bilo je to u studenom prošle godine, a završilo je također 0:0.

Kopirati
Drag cursor here to close