Imperativ protiv Radnika

Žižović najavio promjene u kadru, ali i pristupu

Nakon poraza kod Veleža (0:2) trener Zrinjskog Mladen Žižović kazao je kako je dobro što već u srijedu njegova momčad ima novu utakmicu.
Sport / Nogomet | 11. 08. 2020. u 12:39 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod Bijeli brijeg stiže bijeljinski Radnik (srijeda, 19 sati) i Plemići će imati priliku da svojim navijačima iskupe za poraz u subotu.

 ''Želimo se što prije fokusirati na Radnik i utakmicu koja bi nas trebala vratiti na pobjednički kolosijek. Poraz od Veleža bio je neugodan, nije nam trebao, ali moramo izvući pouke i vratiti se na mjesto koje nam objektivno pripada'', rekao je Žižović uoči utakmice s Radnikom.

 Šef struke Zrinjskog najavio je da će biti promjena u momčadi, ali 'ne radikalnih'. No, neki igrači će početi s klupe.

 ''Radniku pun respekt, ali mi jednostavno moramo pokazati apsolutnu dominaciju. Moramo imati želju i glad za pobjedom, čega nije bilo u subotu. Kroz takav pristup doći će do izražaja kvaliteta. Ako to ne pokažemo nemamo što tražiti, ni protiv Radnika ni protiv druge ekipe'', dodao je.

 Žižović neće moći računati na ozlijeđenog Ibaneza i mladog Radoša, ali zbog problema s registracijom vjerojatno neće biti Rusa Ivana Enina i novopridošlog Dinka Trebotića.

 Ipak, ima sasvim dovoljno aduta da po drugi put otkako je došao u Zrinjski pobijedi 'svoj' Radnik.

 "Radnik jako dobro poznajem, u njemu sam proveo lijep period. Oni namjeravaju ostvariti svoj cilj u Mostaru, ali uvjeren sam da imamo i kvalitet i karakter. Jedan poraz neće utjecati na ekipu i pokazat ćemo pravo lice'', zaključio je Mladen Žižović.

 Utakmica između Zrinjskog i Radnika igra se u srijedu u 19 sati uz prijenos na Arena Sport.

Iluzorno očekivati da budemo najbolji na početku

Zrinjski nije briljirao u prvom kolu, u pobjedi nad Olimpikom, a pogotovo ne u drugom. No, Žižović tvrdi da je to bilo očekivano.

''Nerealno je bilo očekivati da nakon pet mjeseci budemo najbolji u prva dva kola. Tempirali smo da budemo pravi ono kada najviše treba, krajem ovog i u devetom mjesecu. Do tad treba izdržati i skupljati bodove gdje god se može, ali ovaj dres i ovaj klub traži da imamo imperativ u svakoj utakmici, domaćoj ili gostujućoj''.

Kopirati
Drag cursor here to close