Ništa-ništa

Nula pod Bijelim brijegom: Radnik odnio bod blijedom Zrinjskom

Vrlo tvrdom i izjednačenom utakmicom mostarski Zrinjski i Radnik iz Bijeljine zaključili su 'izvanredno' treće kolo Premijer lige.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2020. u 20:40 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski nije uspio zaraditi potpuno iskupljenje za poraz u mostarskom derbiju, odigravši samo 0:0 s bijeljinskim Radnikom na svom terenu. Momčad Mladena Žižovića imala je prilika za postići gol, ali generalno prikazala je još jednu blijedu partiju zbog čega će se nastaviti nervoza u njihovim redovima.

Domaćin je od samog početka krenuo u potpunu ofenzivu i bio je osjetno bolja ekipa u prvom dijelu. U tom razdoblju imao je i najbolju priliku. Igrala se 19. minuta kada je Govedarica je gurnuo loptu do Pere Stojkića, ovaj ubacio u šesnaesterac gdje ju je dočekao na volej Nemanja Bilija, no lopta je pogodila vratnicu.

 Radnik se do kraja prvog dijela pribrao i sve je više prijetio. U 37. minuti i oni su imali dobru priliku, Huseinbašić je tukao skoro iz mrtvog kuta, ali je Horkaš krajnjim naporima nogom loptu skrenuo u korner. 

Na poluvremenu je Mladen Žižović je u svlačionici ostavio indisponiranog Kunića i umornog Govedaricu, te ubacio Ognjena Todorovića i Anesa Mašića. Ovaj drugi je odmah po ulasku imao idealnu priliku, pucao je iz blizine, ali je netko iz obrane Radnika ipak skrenuo loptu u korner.

Foto: Bljesak.info / Velibor Đurić

Nakon toga igra je postala rastrzana što je puno više odgovaralo gostima, koji su pokušavali prijetiti iz kontranapada, ali su se očito zadovoljili bodom. 

 U sudačkoj nadoknadi Mario Tičinović imao je slobodan udarac s desne strane, ali i ta prilika otišla je u nepovrat. 

Plemići su tako u tri utakmice zabili jedan gol, a u idućem kolu idu na teško gostovanje u Banja Luku kod Borca.

   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

 

Kopirati
Drag cursor here to close