Trener košarkaša Čapljine

Džidić: Iako pokošeni virozom, protiv Sparsa ćemo dati 110%

''Ozljeda trenutno u klubu nema, ali nas je nažalost uhvatio neki virus koji hara ekipom”, rekao je Džidić za Bljesak.info.
Sport / Košarka | 15. 11. 2019. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Hrvatskog košarkaškog kluba ''Čapljina'' ovoga će vikenda na domaćem terenu dočekati ekipu OKK ''Spars''.

U redovima Čapljine muku muče s virozama, koje su proteklih dana pokosile ekipu.

''Ozljeda trenutno u klubu nema, ali nas je nažalost uhvatio neki virus koji hara ekipom”, rekao je Džidić za Bljesak.info kada je u pitanju zdravstveni karton njegovih igrača za utakmicu u nedjelju.

Inače, odluka da se igra u nedjelju, a ne u subotu kako je naviknula čapljinska publika, pokazatelj je fair-playa čapljinske ekipe.

”To je ne samo odluka kluba, ali i fer play igre. Sparsi su u četvrtak igrali u Širokom Brijegu i sportski je korektno s naše strane da ne igraju dvije utakmice u manje od 48 sati'',  rekao je Džidić.

O samoj utakmici kaže kako u Čapljinu stiže mlada ekipa koja je doživjela pozitivan šok.

”Dolazi nam klub koji igra ABA ligu, klub sa mnoštvom reprezentativaca u sastavu. Ovoj momčadi dogodio se jedan pozitivan šok, a to je smjena trenera. Ja ne mogu reći da smo mi favoriti u ovoj utakmici, posebno zbog viroznih igrača, što sam ranije spomenuo, i zaista ne znamo u kojem sastavu ćemo dočekati nadolazeću utakmicu'', rekao je Džidić.

Ipak, optimizma ne nedostaje.

''Nadam se podršci naše publike, a mi ćemo dati sve od sebe. Važno je kad kući igramo jake utakmice da imamo što veću podršku publike. Prva dva kola je bilo korektno, zahvaljujemo se svima koji su došli i podržali nas, a se nadam da će ovaj put doći što više ljudi”, izjavio je Džidić za Bljesak.info.

Utakmica između Čapljine i Sparsa igra se u nedjelju, 17. studenog, u 18.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close