Samo jako

Bogdanović uspješno operiran u New Yorku: Brzo sam na parketu

''Cijenim svu ljubav, poruke i podršku. Operacija je bila uspješna. Veselim se povratku na parket što je brže moguće.''
Sport / Košarka | 20. 05. 2020. u 19:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavi li se uopće aktualna NBA sezona, Bojan Bogdanović definitivno neće biti među igračima koji će ju završiti igrajući. Zbog operacije desnog zapešća on ju je u ponedjeljak već završio.

''Bogdanović je sa ozljedom ruke igrao od siječnja. Igrao je uz velike bolove pa je odlučeno da se stvar riješi operacijom'', otkrio je sveupućeni Adrian Wojnarowski.

A operacija je obavljena u New Yorku u utorak. Sve je prošlo u najboljem redu. Babo se brzo i javio.

''Cijenim svu ljubav, poruke i podršku. Operacija je bila uspješna. Veselim se povratku na parket što je brže moguće.''

Mostarcu će za puni oporavak, takva je prognoza, trebati šest mjeseci, a ostvare li se najave o početku nove sezone, za nju bi bio spreman, piše 24sata.hr.

Za ovu, pak, Jazzeri će ostati bez njegovih 20 poena u prosjeku i izgubiti glavno napadačko oružje uz Donovana Mitchella.

Utah je u trenutku prekida bila četvrta na Zapadu, a Bogdanović je u 64 odigrane utakmice sudjelovao s 33 minute na parketu. U onoj posljednjoj stavio je samo pet poena Torontu, a dvije večeri prije brojao je do 32 protiv Detroita.

Ljetos je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 73 milijuna dolara. Ova sezona, bez obzira što je neće završiti, bila mu je bez sumnje najbolja u karijeri i još mu malo podebljala dionice...

Kopirati
Drag cursor here to close