USA

Bogdanovićev suigrač pozitivan na koronavirus, NBA sezona otkazana do daljnjeg

Samo nekoliko trenutaka pred početak NBA utakmice u Cheaspeake Energy Areni stigla je obavijest kako je igrač Jazza, Rudy Gobert pozitivan na koronavirus i da se utakmica otkazuje
Sport / Košarka | 12. 03. 2020. u 07:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo nekoliko trenutaka pred početak NBA utakmice u Cheaspeake Energy Areni između Oklahoma City Thundera i Utah Jazza našeg Bojana Bogdanovića, stigla je obavijest kako je igrač Jazza, francuski reprezentativac Rudy Gobert pozitivan na koronavirus i da se utakmica otkazuje.

Uskoro je slijedilo i priopćenje iz direkcije NBA lige u kojem se do daljnjeg otkazuju sve utakmice do sljedeće informacije, prenosi eZadar.hr.

U Sacramentu je otkazana i utakmica između Sacramento Kingsa i New Orleans Pelicansa budući je jedan od sudaca te utakmice u ponedjeljak sudio utakmicu između Utah Jazza i Toronto Raptorsa te da postoji mogućnost zaraze i kod njega.

Povratak igrača Utah Jazza u Salt Lake City bit će dogovoren između sanitarnih službi Oklahome i Salt Lake Cityja, a najvjerojatnije će ostati u karanteni narednih 14 dana u Oklahomi. U skladu s protokolom  Svjetske zdravstvene organizacije, svi koji su bili u kontaktu sa zaraženim Gobertom prethodnih dana trebaju na 14 dana u izolaciju te na testiranje.

U posljednjih 10 dana Utah Jazz igrao je protiv Cleveland Cavaliersa, New York Knicksa, Boston Celticsa, Detroit Pistonsa i Toronto Raptorsa te je njihovim igračima savjetovano da se narednih 14 dana samoizoliraju i obave testove na COVID-19, prenosi ESPN.

Kopirati
Drag cursor here to close