Babo, izdrži!

Šok: Bojan Bogdanović ide na operaciju, sezona je za njega gotova!

Bogdanović je ozljedio zglob ruke još u siječnju, no pustio je da bol sama od sebe počne jenjavati, te je stisnuo zube i odigrao sezonu do njezinog obustavljanja.
Sport / Košarka | 18. 05. 2020. u 21:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AP / Bojan Bogdanović

Kako javlja Adrian Wojnarowski, najbolji hrvatski košarkaš i jedan od najboljih šutera NBA lige ove sezone, zvijezda Utah Jazza, Bojan Bogdanović, ide na operaciju zapešća.

Kako se navodi, popularni Babo trebao bi biti spreman za početak sezone 2020./2021., no u ovom trenutku nitko ne zna kada će to biti.

Bogdanović je ozljedio zglob ruke još krajem prošle godine, no pustio je da bol sama od sebe počne jenjavati, te je stisnuo zube i odigrao sezonu do njezinog obustavljanja.

Ovih se dana bol ponovno intenzivirala te je odlučeno kako će otići na operaciju jer je situacija postala preozbiljna.

Velika je to šteta, s obzirom da je igrao u vjerojatno najkonkurentnijoj momčadi u dosadašnjem tijeku svoje karijere (Utah Jazz je četvrti na Zapadu) u statistički najproduktivnojoj sezoni (20.2 poena po susretu, 41.4% za tricu, 54.8% eFG).

Neki kažu kako je ova odluka možda potaknuta i nedavnim prisjećanjem na Shaquillea O’Neala i Scottieja Pippena, koji su svojedobno znatno odmogli svojim momčadima odgodivši nužne operacije, nakon čega nisu bili spremni za početak nove sezone te su propustili važne dijelove natjecanja.

Što se hrvatskih navijača tiče, najvažnije je, naravno, da Babo bude spreman u vrijeme novog termina kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre naredne godine.

Kopirati
Drag cursor here to close