Ljudi velika srca

U ovome smo svi zajedno: Crnogorac uplatio novac za bolnicu u Livnu

Akciji pomoći bolnici u Livnu priključio se jedan od najutjecajnijih i najpoznatijih Crnogoraca Đorđije Pavićević, trener i vlasnik košarkaškog kluba KK Mornar iz Bara.
Lifestyle / Flash | 26. 03. 2020. u 20:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akciji pomoći bolnici u Livnu priključio se jedan od najutjecajnijih i najpoznatijih Crnogoraca Đorđije Pavićević, trener i vlasnik košarkaškog kluba KK Mornar iz Bara.

Kako pokretači humanitarne akcije pišu na Facebook stranici, Pavićevića ističu iz razloga kako ovaj Crnogorac nema nikakve veze s Livnom, a ipak im je uplatio 1000 eura.

''Jučer sam razgovarao s gospodinom Pavićevićem. Nakon što sam mu objasnio situaciju i upoznao ga s našom akcijom "Pomoć Bolnici Livno" obećao mi je pomoći uz jasnu poruku "u ovome smo svi zajedno", piše u objavi na Facebook stranici jedan od pokretača akcije.

''Obećano, ispunjeno! Tako se to radi! Svojom porukom, svojim djelom i načinom izvršenja gospodin Pavićević je poslao pravi primjer i poruku svima nama. Zajedništvo, razumijevanje, humanost i održavanje riječi! Zahvaljujem se gospodinu Pavićeviću u ime svih građana Livna, u ime bolnice, cijele Hercegbosanske županije, ekipe "Pomoc Bolnici Livno" i svoje osobno ime. Veliki pozdrav šaljemo u prijateljsku nam državu Crnu Goru i grad Bar'', napisano je u objavi.

Kakao nam je javio jedan čitatelj, momci koji su pokrenuli akciju Pavićevića su kontaktirali preko Livnjaka Ivana Velića, trenera Cibone.

Do sada je navodno ova humanitarna akcija uspjela prikupiti oko 200 000 KM pomoći za Županijsku bolnicu ''Dr.fra Mihovil Sučić'' Livno.

Kopirati
Drag cursor here to close