Hrvatski izbornik

Zlatko Dalić bolnici u Livnu uplatio 10.000 KM za nabavku zaštitne opreme

Dalić je bolnici uplatio 10.000 KM za nabavku prijeko potrebne zaštitne opreme u cilju zaštite medicinskog osoblja koje je na prvoj liniji borbe protiv korone.
Sport / Flash | 23. 03. 2020. u 18:18

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Županijske bolnice Livno potvrđena je informacija kako je poznati Livnjak Zlatko Dalić, izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske, uplatio na račun bolnice 10.000 KM za nabavku prijeko potrebne zaštitne opreme u cilju zaštite medicinskog osoblja koje je na prvoj liniji borbe protiv korone

Tu informaciju za Večernji list priopćio je dr. Ivan Cikojević, ravnatelj ŽB ''Dr. fra Mihovil Sučić'' u Livnu, te dodao kako je ta zdravstvena ustanova već napravila određene pripreme za prihvat pacijenata zaraženih korona virusom:

''Bolnica je, sukladno svojim mogućnostima, poduzela sve što je mogla. Napravili smo jedan poseban odjel za pacijente koji bi bili sa epidemiološkom anamnezom koja je pozitivna. Znači da su bili u kontaktu sa osobom koja dolazi iz ovih zemalja gdje je već na tisuće zaraženih, i kojih je veliki broj, na žalost, i umrlih. Izmjestili smo odjel neurologije i sad je to odjel koji služi za tu svrhu'', rekao je Cikojević.

Kopirati
Drag cursor here to close