Uz širu mrežu partnera

Mate Rimac najavio konkretnu pomoć bolnici u Livnu

''Nabava Rimac Automobila radi na tome, kontaktirali smo naše Kineske partnere, ako bude potrebno ćemo koristiti i našu širu internacionalnu mrežu partnera'', napisao je Rimac.
Vijesti / Flash | 24. 03. 2020. u 10:00 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Radimo punom parom da nabavimo opremu koja nedostaje u Livnu'', poručio je Mate Rimac u grupi na Facebooku kreiranoj kako bi bolnica u Livnu dobila pomoć.

''Nabava Rimac Automobila radi na tome, kontaktirali smo naše kineske partnere, ako bude potrebno ćemo koristiti i našu širu internacionalnu mrežu partnera'', napisao je Rimac.

Naveo je i kako će pokušati nabaviti respiratore, a uz objavu je podijelio i video te napisao:

''Što se respiratora/ventilatora (umjetnih pluća) tiče - možda i nije takva panika. Pogledajte ovog čovjeka - pogotovo oko 10:45. Čini se da zna o čemu priča. Možda su sad svi pretjerali sa panikom i sa tim respiratorima dok zapravo i nisu toliko korisni. Mi ćemo se potruditi nabaviti ih, no čini se da je to skoro pa nemoguće danas. Trebali bi znati više kroz par dana'', poručio je Rimac.

Inače, grupa na Facebooku ''Pomoć bolnici Livno'' okupila je veliki broj članova koji su u rekordnom roku već skupili skoro 7.000 eura za bolnicu.

Pomoc Bolnici Livno

Pomoc Bolnici Livno has 4,391 members

Podsjetimo, bolnici u Livnu pomogao je i nogometni izbornik Zlatko Dalić, koji je za nabavku opreme uplatio 10.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close