Blokiran dovoz smeća do daljnjega

Policija izvršila legitimaciju prosvjednika ispred deponije Uborak

Prosvjednici su spriječili ulazak tri kamiona s otpadom na deponiju Uborak. Kamioni se trenutno nalaze pred ulazom na deponij.
Gospodarstvo / Flash | 10. 06. 2019. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Policijske postaje Potoci izvršili su legitimaciju i upisali imena okupljenih prosvjednika ispred deponije Uborak kod Mostara. Kako je za Bljesak.info potvrdio Nijaz Hodžić, jedan od organizatora prosvjeda, policija do sada nije napisala niti jedan prekršajni nalog prosvjednicima.

Prosvjednici su spriječili ulazak tri kamiona s otpadom na deponiju Uborak. Kamioni se trenutno nalaze pred ulazom deponije.

''Bili su korektni. Prvi put su nas zamolili da obustavimo prosvjede, a zatim su se vratili s većim brojem policajaca, popisali naša imena i otišli. Razumijemo da oni obavljaju svoj posao, ali mi ne idemo odavde dok se ne ispune naši zahtjevi'', istaknuo je Hodžić u izjavi za Bljesak.info.

Foto: Bljesak.info / Građani blokirali ulaz na deponiju

Podsjetimo, prosvjednici ispred deponije Uborak od nadležnih, između ostalog, traže da se zaustavi daljnji dovoz smeća i kancerogenog mulja s pročistača, žurnu sanaciju cjelokupnog područja deponije te ostavku direktora deponije. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close