Nastavak pregovora

Vučić: S jeseni o Prištini

Potrebno je neko vrijeme da se opet o nekim starima govori, ja mrzim da prebacujem krivicu na drugu stranu i da pričam o taksama i ne znam što sve, sačekajmo da velike sile urade svoje stvari, pa ćemo i mi izaći s onim što je naše, rekao je Vučić
Vijesti / Svijet | 16. 07. 2019. u 15:03 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi neke vrste nastavka pregovora, iz Berlina, odnosno Pariza, gdje je bilo planirano da se sretnu Beograd i Priština, trebalo da bude u rujnu.

''Potrebno je neko vrijeme da se opet o nekim starima govori, ja mrzim da prebacujem krivicu na drugui stranu i da pričam o taksama i ne znam što sve, sačekajmo da velike sile urade svoje stvari, pa ćemo i mi izaći s onim što je naše'', rekao je Vučić nakon što je, zajedno s francuskim predsjednikom Emmaulenom Macronom koji je u dvodnevnoj posjeti Srbiji, razgovarao sa studentima.

On je, na pitanje koliku potporu Macrona ima Srbija, rekao da francuski predsjednik razumije težinu problema i dodao da se stvari ne mogu rješavati tako što nitko ni od čega neće da odstupi, prenosi Beta.

''Tražio sam potporu da razumiju da to ne može da bude riješeno kako bi svatko od nas želio da bude, već da bude nešto između'', rekao je Vučić.

 On je naveo da kompromis nije slabost te da će se uvijek zalagati za njega.

Kopirati
Drag cursor here to close