Izjave

Zamjenica Tegeltije se ispričala veleposlaniku Pakistana

Turković je izrazila žaljenje zbog izjave na press konferenciji u tijeku koje je ime uvaženog veleposlanika spomenuto u negativnoj konotaciji.
Vijesti / Politika | 24. 04. 2020. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr Bisera Turković primila je 24. travnja 2020. godine u Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine veleposlanika Islamske Republike Pakistan u Bosni i Hercegovini Muhammada Khalida Raoa.

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr Bisera Turković iskoristila je ovu priliku da još jednom podvuče izuzetan profesionalni angažman i osobni doprinos veleposlanika Khalida Raoa na daljem jačanju suradnje između naše dvije prijateljske zemlje i izrazila žaljenje zbog izjave na press konferenciji u tijeku koje je ime uvaženog veleposlanika spomenuto u negativnoj konotaciji.

Ministrica Turković i ambasador Khalid Rao podvukli su još jednom veoma dobre prijateljske odnose između Bosne i Hercegovine i Pakistana, te izrazili opredjeljenje za dalje produbljivanje suradnje između dvije zemlje u svim domenima.

Kopirati
Drag cursor here to close