Široki Brijeg

Vlada ŽZH prihvatila izvješće o izvršenju proračuna i imenovala v.d. ravnatelja HERAG-a

Vlada je na sjednici prihvatila Izvješće o izvršenju Proračuna ŽZH u razdoblju od 1. siječnja do 30. rujna 2018. godine.
Vijesti / Politika | 04. 12. 2018. u 15:25 Bljesak.info
Kopirati

U ponedjeljak 3. prosinca 2018. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 116. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada je na sjednici prihvatila Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 1. siječnja do 30. rujna 2018. godine.

Također, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju rebalansa Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na rebalans Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na protokol o postupanju nadležnih tijela o prihvatu, propratu i privremenom zbrinjavanju ranjivih readmisiranih osoba;

Odluku o davanju suglasnosti na Projektni zadatak za izradu ''Programa opskrbe vodom za piće na prostoru Županije Zapadnohercegovačke''; Odluku o darovanju vatrogasnih vozila;

Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o razrješenju dužnosti ravnatelja Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG, kojom se dužnosti ravnatelja razrješuje Ivan Jelčić iz Ljubuškog i Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG, kojom se za vršitelja dužnosti ravnatelja imenuje Radoslav Luburić iz Ljubuškog.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Povjerenstva za sprječavanje korupcije u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kojim su u navedeno Povjerenstvo imenovani: Mihovil Bilać, Marko Galić i Ivana Hrkać, stoji na stranici Vlade ŽZH.

Kopirati