Prvog radnog dana

Stanivuković zaplijenio ključeve svih službenih automobila

''Među ovim ključevima nalaze se automobili u vrijednosti od preko 100.000 КM, koje ćemo prodati, jer za građane Banja Luke postoje prioritetnije stvari'', kazao je novi gradonačelnik Banja Luke.
Vijesti / Politika | 24. 12. 2020. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Svi ključevi od preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 sati, na moj zahtjev, u prostorije Ureda gradonačelnika'', poručio je novi gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković i objavio na Facebooku fotografiju sa više od 50 ključeva na stolu.

''Nitko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe kao što je to do sada bio slučaj'', poručio je.

Dodao je kako preko 70% službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena.

''Donijet ćemo Odluku da svi službeni automobili moraju biti obilježeni i ona je spremna, a spreman je i novi Pravilnik o upotrebi ovih vozila. Među ovim ključevima nalaze se automobili u vrijednosti od preko 100.000 КM, koje ćemo prodati, jer za građane Banja Luke postoje prioritetnije stvari'', kazao je novi gradonačelnik Banja Luke.

''Rasipničkom ponašanju moramo stati u kraj, a ovo je samo prvi korak u tom naumu, večeras donosimo još niz odluka'', zaključio je.

Podsjetimo, Draško Stanivuković (PDP) preuzeo je u četvrtak gradonačelničku funkciju od Igora Radojičića (SNSD), a prvog radnog dana Stanivuković je na posao došao autobusom javnog gradskog prijevoza.

Video: USPIO SAM ZEMO [Draško Stanivuković]
Kopirati
Drag cursor here to close