Ali nakon izbora

Srpska će objaviti koja se sila upetljala u izbore

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je kako će poslije izbora iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.
Vijesti / Politika | 25. 09. 2018. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednica Vlade Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović tvrdi da je Srbija ozbiljna država i ima ozbiljne službe te da vlast u tom bh. entitetu već odavno zna ono što je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao o umiješanosti zapadnih sila u izbore u RS.

''Srbija ima razne mogućnosti da dođe do određenih informacija. Sigurna sam da ćemo nakon izbora dobiti te informacije za koje mi već dosta toga i znamo'', izjavila je Cvijanović u Zvorniku komentirajući Vučićevu tvrdnju da ''posjeduje frapantne dokaze o miješanju zapadnih sila u izbore u RS'', o ''čemu će iznijeti dokaze nakon izbora''.

Cvijanović je ustvrdila kako se Vučić ne miješa u izbore u RS, već institucionalno nastoji pomoći lokalnim zajednicama u tom bh. entitetu.

Podsjećamo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je kako će poslije izbora iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.

''To njihovo miješanje ide do tih granica da veleposlanici pojedinih zapadnih zemalja zovu ljude na listama pojedinih stranaka i zabranjuju im da slučajno ne smiju da promjene stranu jer će u protivnom odgovarati i za zločine koje su počinili i za one koje nisu'', rekao je Vučić, obraćajući se u Beogradu članovima Glavnog odbora SNS-a čiji je predsjednik.

Naglasio je kako će sačekati kraj izbora i da se Srbija neće miješati u odluku srpskog naroda u Republici Srpskoj, ali da će poslije izbora iznijeti mnogo dokaza.

Kopirati
Drag cursor here to close