Željko Laketić

SDA-ov ministar u Vladi HNŽ-a prešao u SBB

''Suočavamo se s velikim prilivom kadra iz drugih političkih stranaka i jako smo sretni zbog toga'', rekao je predsjednik Županijskog odbora SBB-a HNŽ-a.
Vijesti / Politika | 16. 06. 2020. u 11:04 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar gospodarstva u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije Željko Laketić napustio je SDA i prešao u SBB, potvrdio je za Bljesak.info Anel Kljako, predsjednik Županijskog odbora SBB-a HNŽ-a.

''Mogu  potvrditi da je ministar gospodarstva Željko Laketić prešao u SBB i smo jako sretni zbog toga. Politika koju vodi SBB je politika koja je prepoznata među građanima našeg kantona i države i naravno da to doprinosi da se sve veći broj učlanjuje u SBB i naravno do prelazaka iz drugih političkih stranaka'', rekao je.

Kaže kako su u ovoj stranci otvoreni ''za sve moralne i poštene ljude'' bez obzira koje dužnosti oni obavljali u drugim strankama.

''Vrata su im širom otvorena'', rekao je Kljako i najavio kako bi prelazaka moglo biti još.

''Suočavamo se s velikim prilivom kadra iz drugih političkih stranaka i jako smo sretni zbog toga'', rekao je Kljako.

Komentirajući navode iz HDZ-a BiH da se u ovoj županiji vlast može formirati bez SDA, Kljako kaže kako ne misli da će se to dogoditi.

''Nisam siguran da se iz vlasti HNŽ-a može izbaciti SDA. Izborni pobjednici su HDZ BiH i SDA i oni mogu formirati ujutro vladu i mi ih pozivamo da to učine'', rekao je.

Otkrio je kako razgovaraju s još ljudi o angažiranju u SBB-u.

''Ne treba biti iznenađen ako se dogodi još koji prelazak u našu stranku'', zaključio je Kljako.

Inače, jučer je hercegovačko-neretvanski SBB objavio kako je u njihove redove prešlo cjelokupno vodstvo Građanskog saveza HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close