GS u SBB

HNŽ: Čitavo vodstvo Građanskog saveza prešlo u SBB

KO SBB HNŽ pregovara s još dva politička subjekta koji bi trebali pojačati SBB HNŽ u narednim danima…
Vijesti / Politika | 15. 06. 2020. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kompletno rukovodstvo Kantonalnog odbora Građanskog saveza HNŽ, na čelu s predsjednicom kantonalnog odbora Hatom Bebanić, pristupilo je danas Savezu za bolju budućnost'', priopćeno je iz županijskog odbora SBB-a u HNŽ.

Bebanić je, kako se navodi u priopćenju, istaknula kako u SBB – u vidi progresivnu snagu ovog društva, i želi da sa 800 glasova GS–a, koji su u proteklom mandatu propali, jer nisu uspjeli prijeći izborni prag doprinese rastu ove ideje, na području HNŽ-a.

Predsjednik hercegovačko-neretvanskog SBB-a Anel Kljako naglasio je da je veoma sretan zbog odluke članova Građanskog saveza da se priključe SBB–u jer smatra da je jako bitno da se okrupnjava probosansko biračko tijelo.

''Mi u SBB HNŽ pozivamo sve poštene, moralne i vrijedne članove drugih političkih stranaka da nam se priključe, bez obzira koje i koliko odgovorne pozicije obavljali u drugim partijama. KO SBB HNŽ pregovara s još dva politička subjekta koji bi trebali pojačati SBB HNŽ u narednim danima'', navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close