Tko je jači?

SDA: Bh blok su kukavice

Navodi se kako posebno začuđuje činjenica da su dokazane patriotske snage unutar DF-a i SDP-a, koje i same ukazuju na procese koji su usmjereni protiv BiH…
Vijesti / Politika | 06. 02. 2019. u 14:38 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Stranka demokratske akcije (SDA) smatra da nasrtaji na cjelovitu Bosnu i Hercegovinu kojima smo svjedoci, nalažu jedinstvo svih bosanskohercegovačkih političkih patriotskih snaga'', priopćeno je iz te stranke.

U priopćenju se navodi da je zbog toga SDA nakon izbora javno uputila poziv svim strankama koje su dobile značajnije povjerenje građana da se zajednički i jedinstveno suprotstave destruktivnim politikama koje ne misle dobro ovoj zemlji.

''Odbijanjem našeg poziva da jedinstveno stanemo u zaštitu interesa države, čelnici BH bloka su kukavički pobjegli od odgovornosti i time svjesno doprinijeli slabljenu patriotskog političkog fronta koji se bori za Bosnu i Hercegovinu. Pri tome u svojim izjavama jasno potcrtavaju da im je BH blok preči od interesa države'', stoji u priopćenju.

Navodi se kako posebno začuđuje činjenica da su dokazane patriotske snage unutar DF-a i SDP-a, koje i same ukazuju na procese koji su usmjereni protiv BiH, na osnovu čega su i dobili povjerenje na izborima, na kraju ''popustili pod pritiscima nedozrelih i sumnjivih struktura iz Naše stranke i dijelova SDP-a''.

''Teza kojom dio BH bloka izjednačava 'nacionalne stranke' predstavlja sramni i nedopustivi pokušaj lažiranja povijesti i revizionizma. Na ovaj način se pokušavaju izjednačiti snage koje su napale državu 1992. i patriote koji su je branili. Neobjašnjivo je da patriote u DF-u i SDP-u koje su i sami sudjelovale u obrani BiH, odlučnije ne reagiraju na ovakva sramna izjednačavanja'', navode iz SDA.

Ističu kako SDA nikada nije u presudnim trenucima lutala niti bježala od odgovornosti, te će i ovaj put preuzeti odgovornost sa svima koji su spremni da brane interese Bosne i Hercegovine, njenu cjelovitost i jednakost svih ljudi na cijeloj teritoriji države.

 

Kopirati
Drag cursor here to close