Nakon gašenja

Oglasio se HDZ BiH: Ovo je udar na život

Stranka, u koju su mnogi radnici upirali prstom kao u krivca i prozivali njihove ministre zbog šutnje, navodi kako je ''u ovom trenutku ključna smirenost…''
Vijesti / Politika | 10. 07. 2019. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nemogućnost organizacije električne energije Aluminiju predstavlja udar na život kako u cjelokupnoj BiH, tako i u Hercegovini. Smatramo kako je trenutno najvažniji zadatak brinuti o radnicima te što prije doći do kratkoročnog, dugoročnog ali i trajnog rješenja'', objavila je Hrvatska demokratska zajednica BiH nakon što su se danas radnici Aluminija okupili pred središnjicom stranke.

Kako nam je potvrđeno, radnike će u četvrtak u podne primiti čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović, a radnici su pozvali građane da se okupe pred središnjicom u 11:30 kako bi im mirnim okupljanjem dali podršku.

''Sutrašnji sastanak s menadžmentom i s novim Nadzornim odborom će dati realnu sliku stanja i ponuditi opcije za rješenje današnje situacije. Svi oni koji pokušavaju problemima uposlenika Aluminija praviti kratkoročan politički profit stvaraju nemjerljivu štetu upravo samim radnicima kojima sada treba razumijevanje, potpora i prije svega pomoć oko rješavanja osnovnih životnih problema, a ne politička prepucavanja zarad jeftinih političkih bodova'', navodi HDZ BiH.

Stranka, u koju su mnogi radnici upirali prstom kao u krivca i prozivali njihove ministre zbog šutnje, navodi kako je ''u ovom trenutku ključna smirenost, kako bi izbjegli moguću daljnju štetu, kao i izbjegavanje radnji koje nas sve skupa mogu odmaknuti od postizanja konačnih rješenja''.

''Vjerujemo kako je samo zajedničkim djelovanjem i preuzimanjem odgovornosti moguće doći do prihvatljivog rješenja'', navodi HDZ BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close