Ugašeni div

Čović će primiti radnike: Radnici zovu građane!

Radnici Aluminija pozivaju građane Mostara da se okupe pred zgradom središnjice HDZ-a BiH u 11:30 sati kako bi mirnim okupljanjem dali podršku radnicima.
Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 07. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović primit će predstavnike Aluminija u četvrtak u 12 sati, doznaje portal Bljesak.info.

Zbog toga, kako nam je potvrdio Romeo Biokšić, predsjednik Neovisnog sindikata uposlenika, radnici Aluminija pozivaju građane Mostara da se okupe pred zgradom središnjice HDZ-a BiH u 11:30 sati kako bi mirnim okupljanjem dali podršku radnicima.

Inače, radnici Aluminija, nakon sastanka sindikalista odlučili su se okupiti pred zgradom HDZ-a BiH u Mostaru.

Jozo Šarić, uposlenik Aluminija rekao je kako je Sindikat dogovorio izbor četiri čovjeka koji će ići u pregovore te da će radnici raditi u grupama dok ne dođe stečajni upravitelj.

''Sindikati su dogovorili da se izaberu četiri čovjeka da odu sa politikom, s kojom ja to ne znam, da se dogovore. Situacija je takva, struje nema, dolazit će se na dežuru, ljudi će se odredit, nema smjena, podijelit će se u grupe dok se to ne riješi, dok ne dođe stečajni upravitelj. Što će dalje biti ne znaju ni oni samo, ništa novo nemamo reći. Nije meni do mene, žao mi je mladosti, djece, ja ću se snaći. Neću naći ovoliku plaću, radit ću duplo više, za duplo manju plaću '', rekao je Šarić.

Kopirati
Drag cursor here to close