Sjednica Predsjedništva

HDZ BiH: Organiziraju li se neke grupacije za rušenje sustava?

Između ostalog, rekao je kako se raspravljalo o tome organiziraju li se neke grupacije u BiH…
Vijesti / Politika | 18. 03. 2019. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''HDZ BiH želim sva ministarstva pa ćemo vidjeti što će nam pripasti'', rekao je nakon sjednice predsjedništva stranke Dragan Čović, lider HDZ-a BiH dodavši kako je sve ostalo što se čuje u medijima samo poruka da se zagolica mašta javnosti.

''Suština je da će Hrvati, Bošnjaci i Srbi dobiti po tri ministarstva. Svatko od nas ima svoje želje i taktike, ali nemam ambicija da nagađamo. Bitno mi je da se Vijeće ministara što prije uspostavi'', naveo je i dodao kako lideri ''nisu daleko od toga da se dogovore''.

Foto: Bljesak.info / Sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Istaknuo je kako se na današnjoj sjednici vrha stranke raspravljalo o pripremama za sjednicu Glavnog odbora stranke kao i o trenutnoj političkoj situaciji u BiH.

Između ostalog, rekao je kako se raspravljalo o tome organiziraju li se neke grupacije u BiH te mogu li one narušiti sustav. Naveo je kako je ''paradjelovanje prisutno na svakom koraku u BiH''.

Foto: Bljesak.info / Sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Naglasivši kako se treba ponašati ustavno, naveo je kako bi bila ''ludorija na paradjelovanje odgovoriti paradjelovanjem'' te da se kroz Ustav mora otkloniti to paradjelovanje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close