Miladin Stanić

Dodik 'smanjuje' RS

Stranke koje su na vlasti s SNSD-om u RS-u, kako kaže, samo slijepo podržavaju te njegove odluke te su ostale bez svoje autentične politike.
Vijesti / Politika | 07. 08. 2019. u 12:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šef Kluba zastupnika Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS) Miladin Stanić tvrdi da, nakon sporazuma o formiranju vlasti na razini BiH lidera SDA, HDZ-a i SNSD-a, Bakira Izetbegovića, Dragana Čovića i Milorada Dodika, nikada nije bilo više Bosne i Hercegovine, a manje RS.

Optužio je Dodika da dnevno mijenja političko mišljenje i da je pristao na NATO te da se donose odluke za koje je rekao da je siguran da su protiv interesa srpskog naroda.

''Milorad Dodik radi sve po starom, neće, neće, pa hoće. Sad se vidi tko je izdajnik i tko dnevno mijenja politiku'', rekao je Stanić optuživši Dodika ''da je ustrajan da ostvari svoj san o NATO-u''.

Stranke koje su na vlasti s SNSD-om u RS-u, kako kaže, samo slijepo podržavaju te njegove odluke te su ostale bez svoje autentične politike.

''Liče na horske pjevače koji se natječu da obrane nešto što se obraniti ne može'', rekao je Stanić na konferenciji za novinare u Banja Luci ističući da se u RS za sve pita samo jedan čovjek.

''Sve ovo lični na veliku srpsku nesreću. Institucije RS su zarobljene u rukama jednog čovjeka, a sve odluke se donose na jednom mjestu'', rekao je šef Kluba zastupnika SDS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close