Visoka razina

Tko će od velikana s kim sjesti u Mostaru

Izvjesno je da će se u Mostaru sastati Čović, Dodik i Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, koja se i ove godine posvetila mostarskom Sajmu.
Vijesti / Politika | 08. 04. 2019. u 15:10 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je bilo najavljeno da bi se u Mostaru u utorak, na dan kad se otvara mostarski Sajam, trebala sastati trojka kako bi dogovorila formiranje vlasti, čini se kako neće biti ništa od sastanka Milorada Dodika, Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića jer čelnik SDA neće doći u Mostar.

Sajam će otvoriti predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik, a uz njega će iz Predsjedništva biti Šefik Džaferović. Željko Komšić neće doći u Mostar iako su mnogi ''zagrizli' Bljeskovu prvoaprilsku vijest.

No, izvjesno je da će se u Mostaru sastati Čović, Dodik i Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, koja se i ove godine posvetila mostarskom Sajmu. Vučić je, sigurno je, posjetit će i mostarske Srbe te Saborni hram koji se obnavlja donacijama Srbije.

Naravno, uz sav gospodarski ''program'' mostarski će Sajam zasigurno biti u sjeni političkih susreta i slanja poruka na koje ćemo onda čekati nove reakcije.

Kopirati
Drag cursor here to close