O radu Vlade ŽZH u proteklih godinu dana

Ćosić: Imamo stabilnost u našoj županiji u svakom smislu

Treći mandat predsjednika Vlade ŽZH obnaša Zdenko Ćosić koji je na novinarsko pitanje da ocijeni rad Vlade u proteklih godinu dana kazao da izbjegava ocjenjivati sam sebe.
Vijesti / Politika | 13. 12. 2019. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prosincu 2019. godine navršava se godina dana rada aktualnog saziva Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Treći mandat predsjednika Vlade ŽZH obnaša Zdenko Ćosić koji je na novinarsko pitanje da ocijeni rad Vlade u proteklih godinu dana kazao da izbjegava ocjenjivati sam sebe.

Foto: Bljesak.info / 12. redovna sjednica Skupštine ŽZH (Zdenko Ćosić)

''Mi Skupštini podnosimo izvješće, ali ako imamo u vidu jednu stabilnost u svakom smislu u našoj županiji, ako imamo u vidu da je Vlada u ovoj godini donijela odluku o povećanju osnovice plaća za pet posto, da još uvijek imamo nepotpisane, ali načelno dogovorene kolektivne ugovore sa sindikatima, to je nešto što nam daje jednu finu klimu za svakodnevni rad Vlade'', istaknuo je predsjednik Ćosić u izjavi za Bljesak.info uoči početka 12. redovne sjednice Skupštine ŽZH održane u petak u Širokom Brijegu.

Podsjećamo, Skupština je, između ostaloga, potvrdila Davida Grbavca za novog ministra unutarnjih poslova ŽZH te je usvojila odluku o rebalansu proračuna za 2019. godinu čime je proračun ove županije povećan za 2.867.852 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close