Reakcija na prozivke Hercega

Bešlić optužio HRS za politikanstvo i jeftinu predizbornu demagogiju

''Ukoliko HRS nema vjerodostojan dokaz da su pozvali Hercega na sučeljavanje, njihove navode smatrat ćemo običnim pamfletom, politikantstvom i jeftinom predizbornom demagogijom'', kaže Bešlić.
Vijesti / Politika | 20. 09. 2018. u 19:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U nedostatku ozbiljnih programskih predizbornih aktivnosti, Hrvatska republikanska stranka, tražeći na svaki način kako dospjeti u medije, plaćenim oglasima izmišlja povode koji nisu utemeljeni na bilo kakvim činjenicama i argumentima'', ističe se na početku demantija koje potpisuje Ljubo Bešlić, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ.

Bešlić je reagirao na objavljeno priopćenje HRS-a u kojem kažu kako je ''očito kako Nevenko Herceg, inače nositelj liste HDZ-a BiH za Skupštinu HNŽ-a, izbjegava bilo kakav susret s političkim oponentima …“

''Bilo bi krajnje korektno kada bi javnost upoznali gdje su to i kada zatražili sučeljavanje s dr. Hercegom ili bilo kojim dužnosnikom HDZ-a BiH i od koga su i kada dobili negativan odgovor?'', pita se Bešlić.

''Ukoliko nemaju vjerodostojan dokaz da su to učinili, a mi znamo da nemaju, njihove navode smatrat ćemo običnim pamfletom, politikantstvom i jeftinom predizbornom demagogijom'', dodaje prvi čovjek HDZ BiH u HNŽ-u.

Zbog toga, navodi se dalje, ŽO HDZ BiH HNŽ, tražimo da se zbog grubih neistina i obmana javnosti Hrvatska republikanska stranka ispriča i u buduće ponaša sukladno Etičkom kodeksu i demokratskim standardima u predizbornim kampanjama.

''Inače, o kandidatima Hrvatske demokratske zajednice i stranaka okupljenih oko HNS-a, a osobito nositelju Liste za Skupštinu HNŽ dr.sc. Nevenka Hercega, najbolje govore njihova djela i potpuna otvorenost i spremnost za dijalog o svim temama i u svim medijima. To naša javnost dobro zna i potvrdit će 7. listopada 2018. godine'', zaključuje u svom priopćenju Bešlić.

Kopirati
Drag cursor here to close