Sponzorirani članak

HRS: Nevenko Herceg bježi od sučeljavanja

Zanimljivo je da smo u emisiji mogli čuti izjave poput: „Umjesto da me hvalite, Vi me kritizirate“, „Da sam znao da ćete me to pitati, ja bih se pripremio“ i sl.
Vijesti / Politika | 20. 09. 2018. u 12:16
Kopirati

''Očito je kako Nevenko Herceg, inače nositelj liste HDZ-a BiH za Skupštinu HNŽ-a, izbjegava bilo kakav susret s političkim oponentima, a osobito zazire od sučeljavanja s bilo kime iz HRS-a'', navodi Hrvatske republikanska stranka u priopćenju za javnost.

''Kažu nam, nismo gledali, kako se neki dan sučelio sam sa sobom na Našoj Tv. Evo kako je to izgledalo kada je naša Ivana Ćubela (inače br. 2 na listi HRS-a za Skupštinu HNŽ-a) razgovarala s Hercegom, kada se još uvijek na toj tv kući moglo govoriti o medijskoj istinoljubivosti, objektivnosti i nepristranosti. U emisiji Pod povećalom koja, usput rečeno, više ne postoji na Našoj tv, Ivana Ćubela razgovarala je s Nevenkom Hercegom o namještenim natječajima pri upošljavanju u škole, o netransparentnom trošenju proračunskih sredstava, o nepotizmu i korupciji...

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanimljivo je da smo u emisiji mogli čuti izjave poput: „Umjesto da me hvalite, Vi me kritizirate“, „Da sam znao da ćete me to pitati, ja bih se pripremio“ i sl. Također, nakon emisije, urednica i voditeljica emisije naslušala se komentara i primjedbi poput: „Trebao je to biti formalni razgovor“ ili „U tvojim se emisijama gosti ne osjećaju ugodno“ i sl.

Ovim putem Nevenka Hercega ponovno pozivamo na debatu! Ne mora to biti ni sa Slavenom Ragužem, nositeljem, niti Ivanom Ćubela, drugoj na listi, neka slobodno izabere!'', navodi HRS.

Kopirati