Sindikat Granične policije

Zakonski omogućiti da policajci ne nose pištolje kao ukras

Sindikat Granične policije BiH apelirao je na nositelje vlasti da zakonskim propisima omoguće policajcima da reagiraju, a ne da "oružje nose kao ukras".
Vijesti / Flash | 27. 10. 2018. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sindikat Granične policije BiH izrazio je duboku sućut obiteljima tragično stradalih kolega i pripadnicima MUP-a KS, poručivši kako je potrebno omogućiti policijskim službenicama veće ovlasti i bolje uvjete kako se ovako nešto nikada ne bi ponovilo.

Zamolili su sve one koji mogu pružiti bilo kakve informacije u cilju pronalaska izvršitelja ovog događaja, da se obrate policijskim službenicima.

"Ovim putem se obraćam,o iako smo se i nebrojeno puta obraćali svim nositeljima političke vlasti, da shvate koje posljedice proizilaze iz ovakvih postupaka kriminalnih aktivnosti upućenih prema policijskim službenicima, kako za pripadnike policijskih agencija tako za građane, a posebno (ne)sigurnost cijelog društva. Potrebno je da poduzmu sve neophodne mjere kako bi zakonski u potpunosti omogućili zaštitu i sigurnost svih građana, jer je sigurnost čovjeka osnovni uvjet za život čovjeka", kazali su iz ovog sindikata.

Sindikat Granične policije BiH apelirao je na nositelje vlasti da najoštrije kažnjavaju napade na policiju, te da zakonskim propisima omoguće policajcima da reagiraju, a ne da "oružje nose kao ukras".

Kopirati
Drag cursor here to close