Nikom ništa

Šutnja u Konjicu nad plaćom direktorice

U revizorskom izvješću o poslovanju ove javne ustanove između ostalog se navodi kako je direktorica Suzana Sokolović – Begić, postupno sebi povećavala plaću koja je mjesečno iznosila 6 i pol tisuća maraka. No, iz bolnice nemaju nikakav komentar.
Vijesti / Flash | 12. 10. 2020. u 10:56 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktorica je zauzeta (nekoliko dana), a u uredu ekonomista su nam spustili slušalicu. Odgovor je to iz Opće bolnice Konjic na upit portala Bljesak.info da prokomentiraju revizorsko izvješće.

Iako smo danima pokušavali doći do komentara revizorskog izvješća, nismo uspjeli u tome.

Naime, u revizorskom izvješću o poslovanju ove javne ustanove između ostalog se navodi kako je direktorica Suzana Sokolović – Begić, postupno sebi povećavala plaću koja je mjesečno iznosila 6 i pol tisuća maraka. No, iz bolnice nemaju nikakav komentar na to.

S druge strane, iz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije rečeno je kako će sve biti ispitano.

Ministar Goran Opsenica na upit portala Bljesak.info odgovorio je kako su zaprimili od Ureda za reviziju institucija u Federaciji BiH Izvješće o financijskoj reviziji konjičke bolnice.

''Po dobivanju navedenog izvješća, ministarstvo je uputilo zahtjev za očitovanjem direktorici Opće bolnice Konjic. Također, zatraženo je da se Izvješće o financijskoj reviziji prezentira Upravnom vijeću Opće bolnice Konjic i da ono ovom ministarstvu dostavi očitovanje'', rečeno je iz ministarstva koje dodaje kako će nakon što zaprimi zatraženo poduzeti ''daljnje aktivnosti i slijedom toga odgovarajuće mjere''.

Kopirati
Drag cursor here to close