Ishod istage

Suspenzija zaposleniku Ministarstva koji je sa službenim vozilom uživao u Makarskoj

Čitatelj portala Bljesak.info dojavio nam je kako se vozilo inspekcije Ministarstva građenja HNŽ-a 28. ožujka nalazi parkirano u Makarskoj
Vijesti / Flash | 24. 05. 2021. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Namještenik Ministarstva Ministarstvo građenja i prostornog uređenja Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) dobio je suspenziju s poslova i plaće zbog uživanja sa službenim vozilom Ministarstva u Makarskoj.

Informacija je to koju je u ponedjeljak za Bljesak.info potvrdilo županijsko Ministarstvo građenja.

''Ministarstvo je, u skladu sa Zakonom o državnoj službi u Federaciji BiH, provelo postupak utvrđivanja činjenica, podnijelo disciplinsku prijavu zbog zloupotrebe i prekoračenja službenih ovlasti, te izreklo disciplinsku mjeru kaznene suspenzije sa poslova i plaće u određenom vremenskom razdoblju'', kazali su nam.

Od Ministarstva smo tražili i da preciziraju koliko dugo će trajati ''određeno vremensko razdoblje'', ali do objave ovog članka nismo dobili odgovor.

Foto: Snimio čitatelj / Vozilo inspekcije HNŽ-a (28. ožujka)

Podsjećamo, čitatelj portala Bljesak.info dojavio nam je kako se vozilo inspekcije Ministarstva građenja HNŽ-a 28. ožujka nalazi parkirano u Makarskoj. Od Ministarstva smo ranije tražili očitovanje o razlogu boravka u Makarskoj te smo dobili informaciju kako se ''ispituju okolnosti''.

Kopirati
Drag cursor here to close