Vlada odlučila

SBŽ nabavlja tisuću kreveta i smješta ih u sportske dvorane

Pripremljen popis iskazanih potreba zdravstvenih ustanova za koje je Vlada Srednjobosanskog kantona izdvojila iznos od 500.000 KM sa sredstava Županijske civilne zaštite.
Vijesti / Flash | 23. 03. 2020. u 15:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Bolesnički kreveti

Vlada Županije Središnja Bosna (SBŽ) je na 10. izvanrednoj sjednici razmatrala i usvojila Izvještaje Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i socijalne politike, Kriznog stožera Ministarstva gospodarstva i Županijskog štaba civilne zaštite, priopćeno je u ponedjeljak iz Vlade SBŽ-a.

Krizni stožer Ministarstva zdravstva i socijalne politike je naveo da Krizni štab civilne zaštite da ide u nabavku 1.000 kreveta za potrebe smještaja oboljelih od coronavirusa te da osigura adekvatne prostore (školske dvorane) po općinama na području Srednjobosanske županije.

Također je pripremljen popis iskazanih potreba zdravstvenih ustanova za koje je Vlada Srednjobosanskog kantona izdvojila iznos od 500.000 KM sa sredstava Županijske civilne zaštite.

Krizni stožer civilne zaštite je informirao Vladu SBK  o smještajnim kapacitetima za izolaciju osoba po općinama. Također se razgovaralo o naredbama Federalnog štaba civilne zaštite i Županijskog stožera civilne zaštite i provođenju istih, priopćeno je iz Vlade SBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close