Sarajevo

Novalić na Sudu: Uhititi ovakvog premijera jeste državni udar

Gdje sam bio direktor baratao sam i s dvije milijarde KM, a ne da se sad bavim s 10 milijuna
Vijesti / Flash | 31. 05. 2020. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je odvjetnica Vasvija Vidović iznijela obranu premijera FBiH Fadila Novalićai on se obratio sutkinji za prethodni postupak Tatjani Kosović.

U kratkom izlaganju Novalić je naveo da je "iznimno frustriran ovim događajima".

- Samo još da kažu da smo i pandemiju uvezli iz Kine. Upravu su moji branitelji, koji su kazali da su mene primijetili iz međunarodne zajednice i kazali mi: "Hajde dečko", a bukvalno, mi je Valentin Incko rekao tako. Rekli su mi da na razini FBiH uradim ono što sam uradio u kompanijama gdje sam bio direktor, dok sam bio, baratao sam i s dvije milijarde KM, a ne da se sad bavim s 10 milijuna. Tužiteljstvo je pokazalo neznanje rada Vlade FBiH. Ovo što oni govore nije istina, kao što je rekao Newton "ne može se opisati nešto što se nije dogodilo" - kazao je Novalić.

Dodao je da ako tužiteljstvo dokaže da je Hasan Ganibegović odnio ugovor o nabavci respiratora 2. travnja, onda njemu ne treba sud već će on sam sebi presuditi.

- Uhititi ovakvog premijera jeste državni udar, a moram kazati da od četvrtka nisam ni jeo ni pio - istaknuo je Novalić, prenosi Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close