Svi su tu

Izabrani članovi radnih tijela Doma naroda Parlamenta FBiH

Za predsjednika Povjerenstva za ustavna pitanja izabran je Damir Džeba, a za zamjenika predsjednika Jasmin Duvnjak. Predsjednik Zakonodavno-pravne povjerenstvima je Jasenko Tufekčić, a njegov zamjenik Zdenka Džambas.
Vijesti / Flash | 13. 02. 2020. u 17:17 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Doma naroda Parlamenta Federacije BiH danas su izabrani predsjednici, zamjenici predsjednika i članovi stalnih radnih tijela tog doma.

Za predsjednika Povjerenstva za ustavna pitanja izabran je Damir Džeba, a za zamjenika predsjednika Jasmin Duvnjak. Predsjednik Zakonodavno-pravne povjerenstvima je Jasenko Tufekčić, a njegov zamjenik Zdenka Džambas.

Tomislav Nartinović izabran je za predsjednika Administracijske povjerenstva Doma naroda, a za zamjenika Smiljana Viteškić. Na čelu Povjerenstva za ljudska prava i slobode je Iva Raguž, a zamjenik Slađan llić.

Na čelu Povjerenstva za sigurnost Doma naroda je Nijaz Musić, a zamjenik mu je llija Nakić. Tomislav Mandić izabran je na čelo Povjerenstva za izbor i imenovanja Doma, a zamjenica će mu biti Alisa Hajdarović.

Za predsjednika Povjerenstva za informiranje tog Doma izabran je Zvonko Marić, a njegov zamjenik je Nikica Bosnić. Povjerenstvau za jezična pitanja vodit će Vesna Saradžić, a njen zamjenik je Boris Krešić.

Sandra Imširović izabrana je za predsjednicu Povjerenstva za jednakopravnost spolova Doma naroda Parlamenta FBiH, a za zamjenicu Daliborka Milović. Predsjednik Mandatno-imunitetne Povjerenstva je Žarko Vujović, a zamjenik Ivan Ivić, dok Povjerenstvu za EU integracije čini kolegij Doma naroda Parlamenta FBiH.

Predsjednik Odbora za ekonomsku i razvojnu politiku, financije i budžet Doma je Fahrudin Skopljak, dok će mu zamjenik biti Stipan Šarac. Odbor za poljoprivredu Doma vodit će Aleksandrar Štrbac, a njegov zamjenik je Senad Ahmetović.

Odbor za prostorno uređenje, ekologiju i stambene komunalije vodit će Zora Dujmović, a zamjenik je Damir Jurišić.

Na čelu Odbora za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo je llija llić, a njegov zamjenik je Goran Broćeta. Predsjednik Odbora za denacionalizaciju i privatizaciju Doma je Drago Puzigaća, a njegov zamjenik Edim Fejzić, dok je Senad Čeljo predsjednik Odbora za pravdu, opću upravu i lokalnu samoupravu, a zamjenik Mladen Simić.

Predsjednik Odbora za povratak izbjeglih, prognanih i raseljenih osoba je Hadis Jusić, njegov zamjenik Marko Saraf, dok je za predsjednika Odbora za obrazovanje, znanost, kulturu, sport i pitanje mladih izabran Elvedin Mušanović, a za zamjenika Marija Iličić.

Kopirati
Drag cursor here to close