Snijeg i do metar

Elementarna nepogoda u Glamoču, sela i dalje odsječena

Na području općine Glamoč i dalje je na snazi stanje elementarne nepogode, proglašeno jučer, zbog obilnog snijega čija je visina na pojedinim mjestima iznad jednog metra.
Vijesti / Flash | 24. 01. 2019. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Glamoč

Visina snježnog pokrivača na području Glamoča iznosi oko jedan metar, uži dio općine je prohodan, a u sljedeća 24 sata zimske službe za čišćenje putova trebalo bi da stignu i do najudaljenijih sela, koja su i dalje odsječena, rekao je Srni načelnik općine Nebojša Radivojša.

"Danas nastavljamo sa čišćenjem snijega, s obzirom na to da je riječ o velikoj površini, apeliram na građane da budu strpljivi. Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu i nadamo se da će u sljedećih 24 sata stići i do najudaljenijih sela, koja su zbog padavina odsječena", rekao je Radivojša.

Na području općine Glamoč i dalje je na snazi stanje elementarne nepogode, proglašeno jučer, zbog obilnog snijega čija je visina na pojedinim mjestima iznad jednog metra, piše Srna.

U svim općinama HBŽ-a, osim u Drvaru, nastava danas neće biti održana, zbog obilnih snježnih padalina i stanja na putovima, priopćeno je Vlade Kantona.

Tijekom dana bit će donesena odluka da li će nastava sutra biti održana.  

Kopirati
Drag cursor here to close