Incident

VIDEO: Migrant pred prolaznicima u Tuzli nožem ozlijedio drugog migranta

Policija poduzima sve potrebne mjere u cilju pronalaska izvršitelja, a prema saznanjima radi se o migrantu.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 01. 2021. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U neposrednoj blizini Glavne autobusne postaje u Tuzli danas oko 12:30 sati dogodio se incident u kojem su sudjelovala dva migranta, a jedan od njih je nakon sukoba zbog zadobivenih ubodnih rana prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za "Tuzlanski.ba" je rekla da policija traga za osobom koja je nanijela ubodnu ranu migrantu čiji identitet nije poznat.

"Policija poduzima sve potrebne mjere u cilju pronalaska izvršitelja, a prema saznanjima radi se o migrantu", kazala je Kapidžićeva.

O ovom događaju Upravu policije MUP-a TK obavijestila je Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla koja je zatekla migranta s ubodnom ranom u neposrednoj blizini Glavne autobusne postaje u Tuzli.

Spomenuti glasnogovornik objavio je video snimku incidenta na Youtubeu.

Video: Tuzla: Migrant usred bijela dana naočigled prolaznika izbo drugog migranta

Motiv ovog napada za sada nije službeno priopćen. Međutim, kako mediji neslužbeno javljaju, od migranta koji je napadnut ukraden je mobilni telefon i novac, prenose Nezavisne.

Kopirati
Drag cursor here to close