'Zanimljiv ulov'

Uhićenja na granicama: Zloupotreba položaja, krađa, nasilje u obitelji...

Na ulasku u BiH, 6. rujna 2019., lišen je slobode D.B. (1985.) jer ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici zbog kaznenog djela 'skidanje i povreda službenog pečata ili znaka'.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 09. 2019. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Zračna luka Tuzla, 9. rujna 2019. godine, lišili su slobode A.G. (1976.), državljanku Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njom Federalna uprava policije raspisala potragu zbog kaznenog djela 'zloupotreba položaja ili ovlasti'.

Na Međunarodnu zračnu luku Tuzla, stigla je letom iz Kölna. Predana je službenicima FUP-a.

Službenici PGP-a Zvornik lišili su slobode trojicu bh. državljana na Međunarodnom graničnom prijelazu Karakaj. A. K. (1989.) je lišen slobode na ulasku u BiH, 7. rujna 2019., jer je za njim Policijska uprava Živinice raspisala potragu zbog kaznenog djela „teška krađa“.

Predan je službenicima PU Živinice. Također, na ulasku u BiH, 6. rujna 2019., lišen je slobode D.B. (1985.) jer ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici zbog kaznenog djela 'skidanje i povreda službenog pečata ili znaka'.

Predan je službenicima Sudske policije Bijeljina. Dan ranije, 5. rujna 2019., tijekom izlaska iz BiH lišen je slobode R.K. (1959.). Provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela 'nasilje u obitelji'. Predan je službenicima Odjela sudske policije sudova u Tuzlanskoj županiji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close