Dok broj migracija raste...

Granična policija Ministarstvu sigurnosti: Žurno riješite nedostatak policajaca

Na sastanku u Glavnom uredu GPBiH, razgovarali su o aktualnom stanju na bh. granici i situaciji s ilegalnim migrantima
Vijesti / Flash | 11. 07. 2019. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnatelj Granične policije BiH (GPBiH) Zoran Galić u četvrtak se sastao s Mijom Krešićem, zamjenikom ministra sigurnosti BiH, priopćeno je iz GPBiH.

Na sastanku u Glavnom uredu GPBiH, razgovarali su o aktualnom stanju na bh. granici i situaciji s ilegalnim migrantima, mjerama koje se poduzimaju na sprječavanju ilegalnih migracija, kao i problemima s kojima se policijski službenici susreću u svakodnevnom radu.

I ovom prilikom, ravnatelj Galić je istaknuo stalnu kadrovsku nepopunjenost i naglasio žurno rješavanje problema nedostatka policijskih službenika u GPBiH, dodavši kako je to, navodi, nužno za razvoj ove Agencije i operativno jačanje GPBiH u graničnoj kontroli i nadzoru graničnog pojasa.

Istaknuo je i da pripadnici ove Agencije daju svoj maksimum u borbi protiv ilegalnih migracija te da će to činiti i ubuduće, ali i da je, s obzirom na sve kompliciranije stanje na granici, potrebna potpora drugih nadležnih tijela u BiH, kao i međunarodnih organizacija, priopćeno je iz Granične policije.

Kopirati
Drag cursor here to close