Nema više izjava

Tužiteljstvo zatvara istragu o ubojstvu Lane Bijedić za medije

''Osobno mogu potvrditi da sve policijske agencije u BiH koje su uključene u ovaj slučaj ulažu maksimalne napore da se riješi ovaj slučaj”, izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 10. 2019. u 19:48 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera


“Zbog pogrešnih interpretacija, te zlouporabe neformalnih razgovora od strane pojedinih medijskih kuća Županijsko tužiteljstvo ŽZH do daljnjeg neće davati izjave odnosno informacije u slučaju pronalaska mrtvog tijela Lane Bijedić iz Mostara'', istaknuto je iz ove institucije.

''Nanosi se ogromna šteta u istraživanju ovog slučaja i stvara se pogrešna percepcija u javnosti koja je ionako uznemirena ovim nemilim događajem. O ovom slučaju ćemo izvijestit javnost kada Tužiteljstvo bude smatralo shodnim'' dodaje se..

''Osobno mogu potvrditi da sve policijske agencije u BiH koje su uključene u ovaj slučaj ulažu maksimalne napore da se riješi ovaj slučaj”, izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Podsjetimo, mlada Mostarka ubijena je u nedjelju, 6. listopada. Tijelo je nađeno u riječi Studenčici u naselju Studenci u ljubuškoj općini.

Iz Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu ističu kako osumnjičenih u ovom slučaju još uvijek nema.

Kopirati
Drag cursor here to close