Mostar

Preminuo dječak koji je pao sa ''Staklene banke''

''Jutros u 5.00 sati na odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje dječak je, nažalost, preminuo'', rekla je Adrijana Pandža
Vijesti / Crna Kronika | 03. 01. 2018. u 13:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječak koji je u utorak pao sa "Staklene banke" u središtu Mostara preminuo je u srijedu u 5.00 sati od zadobivenih ozljeda.

''Jutros u 5.00 sati na odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje dječak je, nažalost, preminuo'', rekla je Adrijana Pandža, glasnogovornica SKB Mostar.

Iz policije je ranije rečeno da se radi o D.S. (2003.).

''Djelatnici policije su utvrdili identitet osobe koja je pala sa 'Staklene banke'. Radi se o D.S. (2003.).  U tijeku su daljnje mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja'', navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Policija navodi da je 2. siječnja 2018. godine oko 14.00 sati Policijska uprava Mostar obaviještena da u Ulici kneza Domagoja, sjeverna strana ''Staklene banke'', leži ozlijeđena nepoznata osoba.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije, te je utvrđeno da se radi o mlađoj muškoj osobi koja je odmah prevezena na CUM SKB Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close