Potpis?

Policajac u Suhodolu ubijen na isti način kao i trgovac u Konjicu?!

U trgovca Sauda Sultanića Gačić je također pucao te ga potom izbo.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 02. 2019. u 21:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policajac federalne policije pronađen je mrtav s više prostrijelih rana te je izboden na lokalitetu Suhodol kod Tarčina, doznaje portal Bljesak.info.

Odmah su se pojavile informacije da se sumnja da je ubojica Edin Gačić za kojim policija traga od ponedjeljka kad je u mjestu Podorašac kod Konjica ubio trgovca.

U trgovca Sauda Sultanića Gačić je također pucao te ga potom izbo.

Tijelo policajca pronađeno je u blizini objekta, koji je pripadao Federalnoj upravi policije, na čijem osiguranju je radio. Njegovo tijelo pronašao je kolega kada je došao da ga zamijeni na straži.

Naime, sarajevskoj policiji prijavljeno je da je na lokalitetu Ušivak kod Hadžića viđen Gačić.

Svjedočanstvo druga iz zatvora: Jabuka i čaša vode

Edin Gačić, koji danima izmiče policijskim zasjedama, može živjeti deset dana od jedne jabuke i čaše vode, objavio je Dnevni avaz pozivajući se na tvrdnje njegova zatvorskog cimera.

''U ćeliji je svoj organizam izvježbao tako da može živjeti deset dana od jedne jabuke i čaše vode. Ništa do sada nije uradio bez detaljnog plana'', rekao je za Dnevni avaz čovjek (identitet poznat redakciji) koji je svojevremeno dijelio ćeliju i robijao s trostrukim ubojcom Edinom Gačićem. 

Rekao je kako nije izlazio iz ćelije te da je ''živio u svom svijetu''.

''Često se hvalio da je majku ubio i pričao da je to učinio zato što je ona htjela poništiti garanciju koju je dala da on može iz zatvora izlaziti na vikende'', rekao je Avazu muškarac.

 

Kopirati
Drag cursor here to close