I lani pokušao pobjeći

Zatvorenik se nije vratio u mostarski zatvor

Za Feridom Suljevićem je izdana tjeralica.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 08. 2020. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zatvorenik Ferid Suljević nije se vratio u Kazneno - popravni zatvor Mostar, nakon što mu je istekao 'prekid kazne' od 30 dana koju je dobio od suda, potvrđeno je za Bljesak.info iz mostarskog zatvora.

Kako doznajemo Suljević se u petak trebao vratiti nakon 30 dana, ali nije. Sve nadležne službe su obaviještene, te je za njim izdana tjeralica.

Podsjetimo, Suljević je prošle godine s još četvoricom kriminalaca pokušavao bijeg iz ćelije. Tada su kriminalci razvalili krevete u ćeliji kako bi se domogli metalnih dijelova. Njima su probili rupu u zidu kroz koju su namjeravali pobjeći.

''Lupanje je čuo jedan od zatvorskih policajaca i krenuo je da vidi što se događa. Zatekao je kaos, pritvorenici su u rukama imali metalne šipke, a rupa u zidu je bila veličine metar sa 70 centimetara. Malo je nedostajalo da pobjegnu iz pritvorske jedinice'', kazao je tada izvor iz zatvora.

Kriminalci Hrnjez, Žigović, Suljević i Bistrimi, s još jednim kompanjonom, pružili su otpor zatvorskim policajcima. Više policajaca je ozlijeđeno, među kojima i dvojica teže, dok im nije došlo pojačanje.

Na kraju su ih uspjeli svladati. Kod pobunjenih zatvorenika pronašli su improvizirani nož.

Kopirati
Drag cursor here to close