Filmski

Mostar: Zatvorenici pokušali pobjeći iz zatvora, dva policajca teže ozlijeđena

Kriminalci Hrnjez, Žigović, Suljević i Bistrimi, s još jednim kompanjonom, pružili su otpor zatvorskim policajcima.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 08. 2019. u 13:45 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pritvorskoj jedinici Kazneno - popravnog zatvora (KPZ) u Mostaru u srijedu oko 22:30 sati odvijala se prava drama kada su petorica kriminalaca pokušala bijeg iz ćelije, objavio je Dnevni avaz.

Dvojica zatvorskih policajaca teže su ozlijeđena kada su uletjela u ćeliju da ih svladaju, saznaje Avaz od izvora bliskog policiji.

Iz više izvora potvrđeno je da su kriminalci, od kojih su četvorica iz Sarajeva, razvalili krevete u ćeliji kako bi se domogli metalnih dijelova. Njima su probili rupu u zidu kroz koju su namjeravali pobjeći.

'''Lupanje je čuo jedan od zatvorskih policajaca i krenuo je da vidi što se događa. Zatekao je kaos, pritvorenici su u rukama imali metalne šipke, a rupa u zidu je bila veličine metar sa 70 centimetara. Malo je nedostajalo da pobjegnu iz pritvorske jedinice'', kazao je izvor.

Kriminalci Hrnjez, Žigović, Suljević i Bistrimi, s još jednim kompanjonom, pružili su otpor zatvorskim policajcima.

Više policajaca je ozlijeđeno, među kojima i dvojica teže, dok im nije došlo pojačanje. Na kraju su ih uspjeli svladati. Kod pobunjenih zatvorenika pronašli su improvizirani nož od najlona, tvrdi Avaz.

O ovom događaju obaviješten je i dežurni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva u Mostaru.

''Direktor KPZ-a me obavijestio o događaju i rekao da će podnijeti izvještaj Tužiteljstvu o tome šta se događalo. Točno je da je pokušan bijeg'', kazao je Avazu tužitelj Spomenko Jukić.

Kopirati
Drag cursor here to close