Jedan iz Širokog, drugi iz Posušja

Mostar: Kažnjen dvojac sa snimke

PP Mostar Centar je pojačao policijske ophodnje u blizini osnovnih škola, isto tako oko srednjih škola, a sve u cilju suzbijanja nelegalne distribucije opojnih droga malodobnim osobama-učenicima.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 02. 2019. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske postaje Mostar Centar su izdali prekršajne naloge (po 500 KM) osobama inicijala M.D. (1968.) iz Posušja i Ć.J. (1978.) iz Širokog Brijega, što su na javnom mjestu konzumirali narkotička sredstva.

''U dežurnu službu PU Mostar prijavili su građani, isto tako objavljene su fotografija na nekim portalima da dvije osobe konzumiraju narkotička sredstva u blizini 'Osnovne škole Ilija Jakovljević' u gradskom naselju 'Centar 2'. Policijski službenici PP Mostar Centar su poduzetim operativnim mjerama pronašli osumnjičene, te nakon utvrđenog identiteta osoba postupili sukladno Zakonu o javnom redu i miru'',  navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

PP Mostar Centar je pojačao policijske ophodnje u blizini osnovnih škola, isto tako oko srednjih škola, a sve u cilju suzbijanja nelegalne distribucije opojnih droga malodobnim osobama-učenicima, naveli su iz MUP-a HNŽ-a.

Video: Čitatelji šalju: Drogiraju mi se ispod prozora
Kopirati
Drag cursor here to close