Svi na nogama

Nestao policajčev pištolj: Jake policijske snage tragaju za ubojicom

Prema neslužbenim informacijama do kojih smo došli, ubijeni policajac usmrćen je na isti način, prostrijeljen pa zboden, kao i trgovac kod Konjica...
Vijesti / Crna Kronika | 10. 02. 2019. u 08:18 Bljesak.info
Kopirati

Veliki broj pripadnika sigurnosnih agencija, policije kao i Hitne pomoći noć su proveli na terenu tragajući za osumnjičenim Edinom Gačićem, koji je osumnjičen za ubojstvo pripadnika FUP-a, u Suhodolu kod Tarčina.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je potvrđeno u Ministarstvu unutarnjih poslova KS-a, brojne ekipe su cijele noći pretraživale teren oko mjesta ubojstva, ali i šire. Policijske ekipe pojačane su i na terenu u Sarajevu, a nakon ubojstva policija je blokirala Konjic. Policija s dugim cijevima je raspoređena širim područjem.


Prema neslužbenim informacijama do kojih smo došli, ubijeni policajac usmrćen je na isti način, prostrijeljen pa zboden, kao i trgovac kod Konjica nakon čijeg se ubojstva Gačić nalazi u bijegu.

Ubijenog policajca pronašao je s teškim ozljedama i u lokvi krvi kolega koji je došao na smjenu.

Prema nekim informacijama, ubijeni pripadnik FUP-a se borio s ubojicom, s obzirom na to da su na tijelu vidljive posjekotine.

Foto: Bljesak.info / Bljesak.info na mjestu zločina

Nestao je i policajčev pištolj. Policiji je nedugo nakon incidenta prijavljeno da je na lokalitetu Ušivak kod Hadžića viđen Gačić.

Potvrđeno je kako je lokalitetu Suhodol, kod Tarčina, u blizini Objekta za edukaciju kadrova Federalnog MUP-a ubijen policajac Mahir Begić, koji je osiguravao taj objekt.

Edin Gačić osuđivan je zbog ubojstva 1999. godine na 14 godina zatvora. Tijekom dopusta iz zeničkog zatvora 2002. ubio je svoju majku. Osuđen je na 20 godina jedinstvene kazne zatvora.

Nekoliko mjeseci prije isteka kazne premješten je u bihaćki zatvor iz kojeg kasnije upućuju pismo upozorenja na adrese nekoliko nadležnih institucija - o tome da bi Gačić po izlasku mogao ponoviti krivično djelo.

Pisali smo o tome kako se ispostavilo da bi ovako opasna osoba, po načim pravilnicima i zakonima, na liječenje tek mogla nakon novog ubojstva.

Kopirati