Uhićenje

Banja Luka: Uhićen Adam Šukalo

"Šukalo je bio sa mnom ispred PU Banja Luka te je, kao i svi mi, uputio nekoliko riječi policiji da puste Davora Dragičevića i ubrzo nakon toga je priveden'', rekao je Borenović.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 12. 2018. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je u Banja Luci uhitila bivšeg zastupnika u NSRS-u Adama Šukala, potvrdio je za Klix.ba predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

"Šukalo je bio sa mnom ispred PU Banja Luka te je, kao i svi mi, uputio nekoliko riječi policiji da puste Davora Dragičevića i ubrzo nakon toga je priveden. Ja sam se nakon toga obratio policiji i tražio da privedu i mene nakon čega su rekli – vas za sada nećemo", kazao  je Borenović.

Podsjećamo, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske jutros su u Banja Luci priveli Davora Dragičevića, oca stradalog mladića Davida Dragičevića, što je za Klix.ba potvrdio odvjetnik Ifet Feraget.

Nakon što su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros u Banjoj Luci priveli Davora Dragičevića, na Trgu Krajine došlo je do incidenta, odnosno naguravanja između jednog muškarca i policije nakon čega su uhićeni Suzana Radanović, majka Davida Dragićevića, i još dvije osobe.

Majka Davida Dragičevića i bivša supruga Davora Dragićevića Suzana Radanović došla je na Trg Krajine zajedno s grupom građana kako bi izrazili svoj prosvjed zbog privođenja.

Inače, članovi grupe "Pravda za Davida" okupili su se jutros na Trgu Krajine kako bi izrazili prosvjed zbog uhićenja Dragičevića.

Kopirati
Drag cursor here to close