Sarajevo

Alisa Mutap predana Tužiteljstvu BiH

Sarajevska policija je jučer uhitila nakon pretresa kuće u kojoj živi, a sve zbog sumnje da je sudjelovala u prikrivanju dokaza koji mogu pomoći u rasvjetljivanju slučaja “Dženan Memić”.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 06. 2021. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivša djevojka Dženana Memića, Alisa Mutap Ramić, koja je jučer uhićena predana je u nadležnost Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Sarajevska policija je jučer uhitila nakon pretresa kuće u kojoj živi, a sve zbog sumnje da je sudjelovala u prikrivanju dokaza koji mogu pomoći u rasvjetljivanju slučaja “Dženan Memić”.

Ona je prenoćila u prostorijama MUP-a KS te je danas iz njih prebačena u Tužiteljstva BiH.

Osim Alise uhićen je i Muamer Ožegović. koji je u kobnoj noći kada je stradao Dženan Memić radio kao recepcioner u hotelu Crystal.

Iz policije MUP-a KS su jučer naveli da su pretresi izvršeni na području Ilidže i Općine Stari Grad te da je to urađeno po naredbi Suda BiH, a pod nadzorom postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH.

Osim Alise i Muamera, jučer su uhićena i dvojica policajaca Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Nebojša Veljović i Nedžad Hrvat. I oni su osumnjičeni za prikrivanje dokaza.

Kopirati
Drag cursor here to close